Megbízható, csúcsminőségű monitorok bármilyen gyógyászati alkalmazáshoz

A digitális képalkotási technológiáknak köszönhetően az orvostudomány képviselői minden eddiginél mélyebb és pontosabb betekintést nyerhetnek az emberi szervezet működésébe. A képalkotás napjainkra a legtöbb területen – legyen az röntgen, tomográfia, ultrahang vagy akár endoszkópia – a diagnosztikai munkafolyamatok szerves részévé vált.

Ugyanakkor továbbra is rendkívül fontos, hogy a különböző képek és diagnosztikai felvételek minden egyes alkalmazás esetén precíz módon jelenjenek meg a készülékek képernyőin. A pontosan meghatározott minőségi előírások megfelelő teljesítése mellett az is lényeges szempont, hogy a diagnosztikai, illetve megtekintési célokra szolgáló monitorok az adott gyógyászati módszerek és a megvizsgált testrészek által támasztott igényeket is messzemenőkig kielégítsék. Az EIZO RadiForce gyógyászati monitorokat a pontos diagnózisok felállításához szükséges diagnosztikai követelmények szem előtt tartásával fejlesztették ki.

Tökéletesen megbízható diagnózisok

Az EIZO RadiForce monitorok egyik legfőbb közös jellemzője: Az előírásoknak tökéletesen megfelelő, kiemelkedő képminőség. Amint azt az alábbi tulajdonságok is meggyőzően szemléltetik:

  1. Hosszan tartó pontosság a DICOM szabvány szerinti kalibrálásnak köszönhetően
  2. Ingadozási és állandósági méréseket is támogató RadiCS szoftver
  3. LED-es háttérvilágításnak köszönhető hosszú élettartam
  4. A fényerő egyenletes elosztásáról a Digital Uniformity Equalizer funkció gondoskodik

Ezen kívül ügyfeleink az alábbi előnyökben részesülhetnek:

  1. Egyedülálló ár-érték arány
  2. EIZO szolgáltatások az elkötelezettség jegyében: Ügyfeleinket partnerekként kezeljük. Az Ön sikere számunkra is elsődleges.
  3. Folyamatos termék- és szolgáltatásfejlesztés a befektetési biztonság és a fenntarthatóság érdekében.